MIMSz Online Konferencia 2021. Április 17-18-ig (szombat-vasárnap)
A konferencia akkreditált, pontszerző, orvosok, eü. dolgozók és természetgyógyászok részére!
Az online konferencia NYITOTT – minden érdeklődő számára látogatható, megtekinthető!
Az előadások a konferencia előtt megküldött egyedi regisztrációs kód segítségével lesznek elérhetők.
 
A konferenciára való jelentkezés három féle módon lehetséges, kérjük válasszon egyet az alábbiak közül:
 
1) Részvételi díj egészségügyi dolgozóknak / természetgyógyászoknak : 7.000.-Ft (teszt & pontszerzési lehetőség)
2) Részvételi díj orvosoknak: 7.000.-Ft (teszt & pontszerzési lehetőség)
3) Kedvezményes részvételi díj érdeklődőknek: 5.000.-Ft (nem jár tesztkitöltéssel, se pontszerzéssel)
 
Regisztráció: Április 16-ig lehetséges
A regisztrációk adminisztrációját a mai nappal - április 16. 17 óra - ideiglenesen felfüggesztettük, de továbbra is lehet regisztrálni az oldalon, azonban a visszaigazolásokat, díjbekérőket és a belépési kódokat hétfőtől kezdődően tudjuk kiküldeni. Az előadások megtekintése nemcsak a hétvégére korlátozódik, hanem május 23.-ig minden regisztrált számára megtekinthetők!

A jelentkezés menete 3 lépésben

1) Töltse ki az Ön számára legmegfelelőbb online Jelentkezési lapot, majd kattintson a Regisztráció gombra. Ezután megerősítésként még egyszer írja be az e-mail címét a megjelenő az üres mezőbe, majd kattintson a Pay gombra..

2) Az Ön által megadott e-mail címre azonnali értesítést fog kapni a regisztrációról.

A befizetendő összegről (7000 vagy 5000 Forint) banki díjbekérőt fogunk küldeni a konferenciamimsz@gmail.com e-mail címről. 

3) A sikeres regisztrációt és befizetést követően visszaigazoló e-mailt fog kapni a konferenciamimsz@gmail.com e-mail címről.

 

Figyelem: Ez a jelentkezési lap egyben megrendelésnek is minősül, mely alapján a részvételi díjról

8 napos átutalásos díjbekérőt/számlát küldünk.

 

Az előadások a konferencia előtt megküldött egyedi regisztrációs kód segítségével lesznek elérhetők, az esemény honlapján vagyis itt (www.mimszonline.com)

             Fontos időpontok

április 16-ig lehet jelentkezni az online kurzusra, utána már nem tudjuk elfogadni a regisztrációt.

.
április 17-én a szombati előadások tekinthetők meg.

április 18-én mind a szombati és a vasárnapi előadások megtekinthetővé válnak.

május 23-ig vagyis több mint 1 hónapon keresztül a honlap és az előadások elérhetőek lesznek, segítve az akkreditációhoz szükséges TESZT kitöltését, melynek leadási határideje szintén május 23. vasárnap éjfél.

              Online részvétel 

 • A részvételi díj tartalmazza a tudományos programon való részvételt, a felvétel elérhetőségét az eseményt követően, a teszt letöltését és a teszt kitöltésének lehetőségét.

 • A konferencia akkreditált, pontszerző, orvosok, eü. dolgozók és természetgyógyászok részére!

 • Az online konferencia NYITOTT – minden érdeklődő számára látogatható, megtekinthető!

 • Az online részvétel a konferencia előtt megküldött egyedi regisztrációs kód segítségével érhető el a közvetítés az esemény honlapján. A belépéshez szükséges adatokat a regisztrációs lapon a részvevő megadott e-mailcímére küldjük – ezért kérjük, hogy egy e-mailcímhez egy regisztráció tartozzon.

 • A konferencia előadásairól fénykép-, hang- és videó felvétel rögzítése tilos. 

           Regisztráció 

 •  A regisztráció beküldése megrendelésnek minősül. A visszaigazolás a részvevő e-mail címére történik. Elektronikus számlázási cím megadása kötelező!

 •  A beküldött jelentkezési lapon közölt adatok szerint küldjük meg a díjbekérőt/számlát. 

 •  A fizetés módja: átutalás a megadott bankszámlára.

 •  A fizetés határideje: a díjbekérő/számla kiállítási dátumától számított 8 nap. 

          Módosítás, lemondás és visszafizetés 

 •  A regisztráció díját 2021. Április 2. előtti módosítás, lemondás esetén visszafizetjük (az adminisztrációs díj levonásával). Lemondást 2021. Április 12. után nem áll módunkban elfogadni! 

 •  Módosítást, lemondást csak írásban, a konferenciamimsz@gmail.com címre küldött levélben fogadunk el, mely jelzések beérkezésének napja a döntő. 

 •  A megrendelt és írásban le nem mondott szolgáltatások díját a megrendelő akkor is köteles megtéríteni, ha azokat nem vette igénybe. A megrendelő részéről felmerülő módosítások adminisztrációs díja: 2.500,- Ft + ÁFA 

 

         Adatvédelem 

 

 •   Regisztráló felhasználóként kijelentem, hogy a MAOT (MIMSZ) portál és MAOT nyilvántartás használatához kapcsolódó Adatvédelmi Tájékoztatót megismertem és annak tartalmát elfogadom, illetőleg tudomással bírok arról, hogy az adatvédelemmel kapcsolatos jogaim gyakorlására vonatkozó jogszabályok az alábbiak: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint az általános adatvédelmi szabályozásra vonatkozó 2016/679 EU rendelet.

 •   Az Adatvédelmi Tájékoztató tartalmának megismerése és elfogadása után Önnek még hozzájárulását kell adnia ahhoz, hogy a portál kezelhesse az Ön személyes adatait a portál eredményes használata érdekében. Ezen hozzájárulás hiányában a portál nem fogja tudni tárolni azokat a keletkező adatokat, amelyek az Ön személyéhez kötődnek.

 •  A konferencia regisztrálásánál, az "Elfogadom" négyzet kijelölése helyettesíti az Adatvédelmi nyilatkozat aláírását. Amennyiben nem jelöli ki, úgy a MAOT portál és MAOT nyilvántartás regisztrációs szolgáltatás igénybevétele nem lesz elérhető az Ön számára és rendszerünk nem jogosult az Ön regisztrációját feldolgozni.

          Teszt

A kitöltendő és visszaküldendő tesztlap az előadások oldalon külön lesz megtalálható azoknak akik részt vesznek az online konferencián. 

 •  A tesztkérdések letöltésére, kitöltésére és a konferenciamimsz@gmail.com címre küldésére 2021. május 23-ig van lehetősége, az ezután érkező tesztmegoldásokat már nem tudjuk figyelembe venni.

 •  A konferencia akkreditált, pontszerző, orvosok, eü. dolgozók és természetgyógyászok részére, a pontszerzés feltétele a teszt 75% -ának helyes kitöltése és a kitöltött teszt elküldése a konferenciamimsz@gmail.com címre.

 •  vagy postázási cím: YAMAMOTO INTÉZET Budapest 1196 Fő utca 50/a.

Regisztráció az Online Konferenciára